Hoe werkt een kalknagel laserbehandeling?

De elos maakt gebruik van laser en/of licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om kalknagels te verwijderen?

Er zijn minimaal drie behandelingen nodig. Als de schimmel hardnekkig vastzit en/of alle nagels (in ernstige mate) aangedaan zijn, is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn. Omdat het zeker een paar maanden duurt voordat er een gezonde nagel terug groeit, is de afspraak voor de nacontrole na ongeveer een half jaar.

 

Doet een kalknagel behandeling pijn?

De behandeling voelt aan als meerdere gemene prikjes. De behandeling zelf duurt gelukkig maar een paar minuten, afhankelijk van hoeveel nagels er zijn aangedaan.

 

Hoe kan ik mijn schimmelnagels thuis het beste verzorgen?

Het is belangrijk dat u de voeten thuis behandeld met een anti-schimmelcrème om de behandeling optimaal te ondersteunen. Ook bestaan er anti-schimmelproducten voor in de schoenen. Droog de tenen extra goed af na het douchen of baden. Reinig de badkamervloer extra of douche op slippers. Zorg voor een extra paar schone sokken om na de behandeling aan te trekken. De behandeling is het meest effectief als de nagels dun zijn gevijld of gefreesd door een medisch pedicure die bij ons aanwezig is.

U krijgt van ons informatie mee hoe thuis verder te gaan!!

 

Kalknagel laser behandelingen worden helaas nergens vergoed. Dat is jammer omdat dit een van de weinige echt effectieve behandelingen is. Een kalknagelbehandeling is er al vanaf € 60,-  Als je beide voeten laat behandelen, dan kost het €95,- per behandeling. Maak gauw een afspraak met een van onze Medisch pedicure bij u in de buurt  (wij hebben twee locaties) om te kijken wat er voor u mogelijk is.

 

 Prijs € 90,00 / een voet (5 teennagels)

Prijs per een nagel € 50,00  / Extra nagel zelfde voet € 75,00

Prijs € 170,00 / twee voeten ( 10 nagels)

Basis deel pedicure behandeling € 21,00 ( freezen nagels en voorbereiding)

 

© 2017 - 2021 WWW.JW HAIRBYKINGSTIJN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel