Navigatie

 

Dames heren kapsalon & kids

Sinds november 2017 hebben wij de kapsalon van John van der Wiel overgenomen. Onze kapsalon is een begrip in Haarlem en omstreken. John is helaas in September 2017 overleden, John had zijn kapsalon al meer dan 45 jaar. De kapsalon staat bekend om de speciale werkwijze "een op een service" met een borrel en hapjes, koffie en gebak ! Dit houden wij graag in leven !

De ongedwongen sfeer en gezelligheid, onderscheid ons van alle kappers.

Ineke werkte voor John meer dan 26 jaar, zij is en blijft een vaste kapster bij ons in de salon. Het Team heeft zich inmiddels uitgebreid naar Bianca en Rebecca ( kapster en schoonheidsspecialiste & pedicure) . Naast ons vaste team werken er bij ons ook stagiares.

*Nieuw*

Bianca de eigenaresse van Jw hair By Kingstijn Beauty en  Beautycentrum Kingstijn & More verzorgt in onze nieuwe locatie alle schoonheidsbehandelingen ! Rebbeca Hebbelinck is onze zzp'r  haar bedrijf is onderdeel van Kingstijn & More, ook zij verzorgt op beiden locaties schoonheidsbehandelingen. Tevens is Rebecca onze kwaliteitsmanager en preventiemedewerker. Ons personeel en klanten kunnen dus altijd bij haar terecht met op en aanmerkingen en klachten.

 

© 2017 - 2018 WWW.JW HAIRBYKINGSTIJN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel