Navigatie

 

WIMPEREXTENSIONS


Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging die niet van echt te onderscheiden is.

 

Enkele voordelen en kenmerken van Wimperextensions zijn:
* tot 4 weken houdbaar, afhankelijk van de levensduur van jouw wimpers
* voelt zacht en flexibel aan
* geeft een zeer natuurlijke uitstraling
* behandelduur gemiddeld 1,5  uur bij een volledige nieuwe set
* nabehandeling duur gemiddeld 45 min

Iedere 3 weken wordt een nabehandeling geadviseerd, om de Wimperextensions vol en mooi te houden. Wij gebruiken speciale Aloë Vera pads voor op de onderwimpers tijdens de behandeling. Hierdoor wordt uw kwetsbare huid onder uw ogen niet uitgerekt. Tevens is het voor de klant veel prettiger, de pads zijn makkelijk te verwijderen en blijven niet plakken aan uw onderwimpers of huid.   Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. De te gebruiken Lengte en Style beslissen we eventueel samen, na het beoordelen van uw natuurlijke wimpers.

Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hiervoor ontvangt u een nazorgformulier, en bieden wij een complete lijn producten die speciaal vervaardigd zijn voor deze doeleinden.

© 2017 - 2018 WWW.JW HAIRBYKINGSTIJN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel